RC supravy

Rôzne témy...

Moderators: dudo88, vladop, pico, rado1234

Postby Martin79 » Mon Jun 07, 2010 6:11 pm

Pochvalim sa ze som cerstym majitelom tejto vysilajdy clap2.gif DX3E mam ju sice asi 40 minut a zatial som riesil iba 2 drobne broblemiky...
1.- ked som chcel zapojit traxxas regulator tak som si vsimol ze na konektori je taky plastovy vybezok ktory mi branil vo vsunuti do primacu, stikacky a odstiknut :D
2.- kratulinky kablik prijmacu ( ma asi 7 cm), to zatial neviem ako vyriesit, zrejme ho iba neham vo vodotesnej skatulke v ktorej je primac

Ale mozem zatial na 100% zhodnotit, aj dizajn, aj vahu ( ovela lahsia vdaka tomu ze do nej idu iba 4 baterky miesto 8 ) atd. ... Najviac coho som sa obaval bolo parovanie, je to uplne primitivne clap3.gif

Takze veeelmi vralo doporucujem bye1.gif
User avatar
Martin79
Ucho
Ucho
 
Posts: 77
Joined: Tue Oct 20, 2009 11:00 pm
Location: Bratislava

Postby pico » Mon Jun 07, 2010 6:19 pm

je to 2,4GHz takze tam nemas antemu metrovu

a tusim uz nemas zaracha a teda mozes ist na zavody v sobotu do revucej beerchug.gif
User avatar
pico
Administrátor
Administrátor
 
Posts: 1892
Joined: Wed May 07, 2008 11:00 pm
Location: Ludwigsburg (Bratislava, Nitra) a inde ;)

Postby Martin79 » Mon Jun 07, 2010 6:33 pm

Ani si nevies predstavit ako red by som isiel sa poradit so skusenimi modelarmi, ale nemam sa tam ako dostat ( mam 14 rokov :( ) Keby to bolo v Sv. Juri tak mozno by som dobehol, ale iba pozriet, bo nemam este E-Revo v zavodnom prevedeni :D ... Ale mam to tak vypocitane ze este cely rok budem tunit :D a o rok ked budem mat 15 tak by som chcel odjazdit uz nejake tie zavody :D
User avatar
Martin79
Ucho
Ucho
 
Posts: 77
Joined: Tue Oct 20, 2009 11:00 pm
Location: Bratislava

Postby igas » Wed Dec 05, 2012 1:02 pm

Nové rádio Spektrum DX4S 4-kanál je už aj v ponuke:
KLIK TU!
Image
User avatar
igas
Člen teamu HCracing
Člen teamu HCracing
 
Posts: 1593
Joined: Fri May 02, 2008 11:00 pm
Location: Neosolium, BBSK

Postby Miňo » Wed Dec 05, 2012 1:33 pm

User avatar
Miňo
Člen teamu HCracing
Člen teamu HCracing
 
Posts: 700
Joined: Sat Jul 24, 2010 11:00 pm

Postby vladop » Wed Dec 05, 2012 1:57 pm

hmm škoda že mám doma dve nové DX3S... v jednej neboli ešte ani baterky
User avatar
vladop
Administrátor
Administrátor
 
Posts: 3560
Joined: Fri Jan 25, 2008 12:00 am
Location: Banská Bystrica

Postby pico » Wed Dec 05, 2012 6:04 pm

a teraz ruku hore kto vyuziva na svojej vysielacke viac ako 2 kanale ?
animatedwink.gif
takze ten 4 je vam tak isto na prd ako treti bleh.gif
User avatar
pico
Administrátor
Administrátor
 
Posts: 1892
Joined: Wed May 07, 2008 11:00 pm
Location: Ludwigsburg (Bratislava, Nitra) a inde ;)

Postby igorzv » Wed Dec 05, 2012 6:32 pm

pico wrote:a teraz ruku hore kto vyuziva na svojej vysielacke viac ako 2 kanale ?



ja ked sa nezmestim na trat bleh.gif bleh.gif bleh.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif

//Vyssia moc:
sa nauc pouzivat quote bleh.gif
User avatar
igorzv
Člen teamu HCracing
Člen teamu HCracing
 
Posts: 245
Joined: Fri Jun 11, 2010 11:00 pm
Location: predmestie Pazravej

Postby igorzv » Wed Dec 05, 2012 6:34 pm

asi Vlado na dialkove svetla bleh.gif beerchug.gif
User avatar
igorzv
Člen teamu HCracing
Člen teamu HCracing
 
Posts: 245
Joined: Fri Jun 11, 2010 11:00 pm
Location: predmestie Pazravej

Postby pico » Wed Dec 05, 2012 6:43 pm

vlado ma svetla napevno extra baterka

ja mam na tretom svetla, akurat nie su zapojene
a na 4. killswitch a ten som este ani nevybalil animatedwink.gif
User avatar
pico
Administrátor
Administrátor
 
Posts: 1892
Joined: Wed May 07, 2008 11:00 pm
Location: Ludwigsburg (Bratislava, Nitra) a inde ;)

Postby igorzv » Wed Dec 05, 2012 6:49 pm

pico wrote:a teraz ruku hore kto vyuziva na svojej vysielacke viac ako 2 kanale ?
animatedwink.gif
takze ten 4 je vam tak isto na prd ako treti bleh.gif


a uz vieme kto pouziva viac kanalov ako 2 bye1.gif bye1.gif bye1.gif bye1.gif bye1.gif bye1.gif bye1.gif bye1.gif bye1.gif bye1.gif bye1.gif


Proste: visia moc
Last edited by igorzv on Wed Dec 05, 2012 6:54 pm, edited 1 time in total.
User avatar
igorzv
Člen teamu HCracing
Člen teamu HCracing
 
Posts: 245
Joined: Fri Jun 11, 2010 11:00 pm
Location: predmestie Pazravej

Postby igas » Wed Dec 05, 2012 6:53 pm

Mne stačia tri... Na treťom mám Killswitch a "škrabať" to nemienim, lebo s DX3S robil "psie kusy" a odkedy mám FlySky, tak (2 sezóny) funguje bezchybne....
A na treťom kanáli som mal aj svetlá (invertovaný signál), ktoré sa zapli ako stroboskopy, len keď sa vypol KillSwitch. beerchug.gif
User avatar
igas
Člen teamu HCracing
Člen teamu HCracing
 
Posts: 1593
Joined: Fri May 02, 2008 11:00 pm
Location: Neosolium, BBSK

Postby pico » Wed Dec 05, 2012 6:53 pm

teoreticky alebo prakticky bleh.gif
kedze svetla nie su zapojene nedaju sa ani zapnut bleh.gif
no a kill switch je este v origos obale takze tiez sa nic nestane bleh.gif
User avatar
pico
Administrátor
Administrátor
 
Posts: 1892
Joined: Wed May 07, 2008 11:00 pm
Location: Ludwigsburg (Bratislava, Nitra) a inde ;)

Postby vladop » Wed Dec 05, 2012 10:08 pm

ja mám na tretom kanáli transponder zapojený bye1.gif
User avatar
vladop
Administrátor
Administrátor
 
Posts: 3560
Joined: Fri Jan 25, 2008 12:00 am
Location: Banská Bystrica

Postby Miňo » Wed Dec 05, 2012 10:56 pm

ja mam na 3. kanaly mix prednej a zadnej brzdy a 4. kanaly transponder, takze su uplne vyuzite
User avatar
Miňo
Člen teamu HCracing
Člen teamu HCracing
 
Posts: 700
Joined: Sat Jul 24, 2010 11:00 pm

PreviousNext


Return to Všeobecné



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


cron