RC supravy

Rôzne témy...

Moderators: dudo88, vladop, pico, rado1234

RC supravy

Postby dudo88 » Mon Apr 19, 2010 3:05 pm

co poviete na tuto RC supravu ? za cenu 93€ ...

klik
User avatar
dudo88
Člen teamu HCracing
Člen teamu HCracing
 
Posts: 2157
Joined: Sat Oct 10, 2009 11:00 pm
Location: Banska Bystrica

Postby igas » Mon Apr 19, 2010 3:43 pm

Ja mám v električke LRP regulátor a je viac ako 100 percentný. Takže hádam to bude spoľahlivé rádio. A plus je, že je to trojkanál clap2.gif
Zdá sa mi len trochu ťažší transmitter (405g), čo ale robí tých 8 AA článkov.
User avatar
igas
Člen teamu HCracing
Člen teamu HCracing
 
Posts: 1593
Joined: Fri May 02, 2008 11:00 pm
Location: Neosolium, BBSK

Postby dudo88 » Wed Apr 21, 2010 8:17 am

animatedwink.gif , hm vaha je udaj ktory som zatial pri ziadnom radiu neriesil , mozno do toho pojdem , uvidim ... bye1.gif
User avatar
dudo88
Člen teamu HCracing
Člen teamu HCracing
 
Posts: 2157
Joined: Sat Oct 10, 2009 11:00 pm
Location: Banska Bystrica

Postby orange » Wed Apr 28, 2010 6:13 am

momentalne sa rozhodujem medzi tymito :

c.1. Futaba ht161
LINK KLIK TU

c.2 DX3S DSM Spektrum 3/3/0 s telemetrií
LINK KLIK TU
orange
Člen teamu HCracing
Člen teamu HCracing
 
Posts: 636
Joined: Tue Feb 05, 2008 12:00 am
Location: Banská Bystrica

Postby dudo88 » Wed Apr 28, 2010 9:28 am

no pre mna by to bolo asi zbytocne premakane animatedwink.gif
User avatar
dudo88
Člen teamu HCracing
Člen teamu HCracing
 
Posts: 2157
Joined: Sat Oct 10, 2009 11:00 pm
Location: Banska Bystrica

Postby orange » Wed Apr 28, 2010 10:20 am

dudo88 wrote:no pre mna by to bolo asi zbytocne premakane animatedwink.gif


na to spektrume sa mi paci, ze na vysielacke ukazuje napatie bateriek v aute, nie len vo vysielacke
orange
Člen teamu HCracing
Člen teamu HCracing
 
Posts: 636
Joined: Tue Feb 05, 2008 12:00 am
Location: Banská Bystrica

Postby rado1234 » Thu Apr 29, 2010 6:49 am

to spektrum sa mi vidi lepsie, len ta cena
User avatar
rado1234
Moderátor
Moderátor
 
Posts: 1055
Joined: Sun Mar 30, 2008 11:00 pm
Location: Banska Bystrica

Re: RC supravy

Postby Martin79 » Thu Apr 29, 2010 4:09 pm

dudo88 wrote:co poviete na tuto RC supravu ? za cenu 93€ ...

klik


Ja teraz tiez riesim Ghz akolo 100 Eciek. Nad touto som tiez rozmysla, ale na forach som cital ze sa pomerne casto rusi a kvalitou tiez ma nepresvedcila.
Ovela lepsie spravis ak si za vyberies cestou Spektrum DX3E. Za stovku sa da u nas zohnat a kvalita prenosu je podobna ako pri vysielackach vyssich tried ( DX3S atd.)...
User avatar
Martin79
Ucho
Ucho
 
Posts: 77
Joined: Tue Oct 20, 2009 11:00 pm
Location: Bratislava

Postby dudo88 » Fri Apr 30, 2010 5:55 am

no je to celkom zaujimave , nakolko display ako taky nieje az taky dolezity , ked sa daju tie funkcie nastavit trimrami ... ozaj , a mozem k tomu pouzivat analogove serva ?

a nedocital som sa ci to vstavany fail safe ? ci tieto 2,4ghz to maju vsetky ?


opravujem - docital som sa ze fail safe to ma , pisu to v manuale animatedwink.gif
User avatar
dudo88
Člen teamu HCracing
Člen teamu HCracing
 
Posts: 2157
Joined: Sat Oct 10, 2009 11:00 pm
Location: Banska Bystrica

Postby igas » Fri Apr 30, 2010 7:07 am

Ako si sa dočítal FailSafe DSM Spektrum má (nastavenie sa robí pri párovaní TX s RX) a môžeš kľudne používať aj analógové servá. Prepneš v menu Tx len rýchlosť ktorou to servá vybavuje (analog má nižšiu, ale nepamätám koľko ms je to presne). Ja mám na MT analógové servá a šlapú ako hodinky! animatedwink.gif
User avatar
igas
Člen teamu HCracing
Člen teamu HCracing
 
Posts: 1593
Joined: Fri May 02, 2008 11:00 pm
Location: Neosolium, BBSK

Postby dudo88 » Fri Apr 30, 2010 8:41 am

no len tato Tx nema display a teda ani menu , tak neviem ci sa to tam da niekde nastavovat ??? blush-anim-cl.gif
User avatar
dudo88
Člen teamu HCracing
Člen teamu HCracing
 
Posts: 2157
Joined: Sat Oct 10, 2009 11:00 pm
Location: Banska Bystrica

Postby pico » Fri Apr 30, 2010 1:13 pm

DX3E je user friendly
DX3S - 3 modely + display + telemetria
DX3E - jeden model, ziaden display, ziadna telemetria

z hora ma 6 knoflikov (2 na kanal)
ktorimi si vies nastavit dorazi serv + 4 prepinace
3x revers / normal + 1x pre AUX mod (2p, 3p, ln)

takze vsetko co ma v menu DX3S si vies aj tu nastavit a nemusis to v menu hladat

manual napr TU
zohnat sa da zase TU za 89€

ak su dalsie otazky rad zodpoviem
User avatar
pico
Administrátor
Administrátor
 
Posts: 1892
Joined: Wed May 07, 2008 11:00 pm
Location: Ludwigsburg (Bratislava, Nitra) a inde ;)

Postby dudo88 » Fri Apr 30, 2010 8:14 pm

no ja som v podstate myslel len nastavenie tej rychlosti ovladania pre servo , co pisal Igas , ze ked to nema ziadne menu ci sa to da menit , a teda asi nie , a s tym teda suvisel dotaz ci by to fungovalo 100% aj s analog servami ... tie trimre su mi skoro jasne animatedwink.gif
User avatar
dudo88
Člen teamu HCracing
Člen teamu HCracing
 
Posts: 2157
Joined: Sat Oct 10, 2009 11:00 pm
Location: Banska Bystrica

Postby pico » Fri Apr 30, 2010 9:39 pm

ano fungovalo, odskusane
User avatar
pico
Administrátor
Administrátor
 
Posts: 1892
Joined: Wed May 07, 2008 11:00 pm
Location: Ludwigsburg (Bratislava, Nitra) a inde ;)

Postby igas » Fri Apr 30, 2010 9:42 pm

V manuále je napísaná poznámka, že DX3E pracuje s obnovovacou frekvenciou 16,5 ms. To je práve tá pomalšia rýchlosť s ktorou bezpečne fungujú aj analógové servá. Pre digitálne servá je možnosť v type DX3S (aj DX3R) prepnúť na obnovovaciu frekvenciu 11 ms. (čím menšia frame rate, tým rýchlejšia odozva dig.serva) cap.gif
User avatar
igas
Člen teamu HCracing
Člen teamu HCracing
 
Posts: 1593
Joined: Fri May 02, 2008 11:00 pm
Location: Neosolium, BBSK

Next


Return to Všeobecné



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


cron